Algemeen

Inleiding

Als leidinggevende wilt u het beste uit uw mensen halen en ze zo goed mogelijk laten samenwerken. Ze stimuleren om elkaar te helpen zich verder te blijven ontwikkelen, vernieuwen, veranderen en verbeteren. Samen excelleren en zo tot optimale prestaties en duurzame resultaten te komen. Met elkaar en voor elkaar. Niet omdat het moet, maar omdat zij dit willen.

Het “Waardevol Leiderschap Programma” helpt u als leidinggevende met het ontwikkelen van uw authentieke leiderschapsvaardigheden op basis van duurzame waarden en overtuigingen. Tijdens dit programma leert u hoe u mensen inspireert en de omstandigheden creëert waarin u het beste uit u zelf en uw mensen naar boven haalt. Hoe u een open en veilige cultuur bewerkstelligt waarin medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn. U leert hoe u medewerkers kunt stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen en aan te passen aan veranderende omstandigheden. Hoe u verschillende individuen, ieder met zijn of haar eigen mogelijkheden, kunt laten excelleren en samenwerken. Hoe u een hoog presterend team creëert dat voortdurend bezig is met verbetering en vernieuwing.

Het Waardevol Leiderschap Programma inspireert u om anderen te inspireren grenzen te verleggen. Leidinggeven op basis van persoonlijke kracht, niet macht.

Voor wie

Het “Waardevol Leiderschap Programma” is bestemd voor iedereen die leiding geeft, zoals: teamleiders, managers en projectmanagers die hun leiderschapsvaardigheden willen versterken.

Resultaat

Na het volgen van het “Waardevol Leiderschapsprogramma” bent u in staat om het beste uit uw mensen te halen en ze zo goed mogelijk te laten samenwerken. U heeft geleerd hoe u uw team kunt ontwikkelen tot een (meer) zelfsturend team en welke rol u daarin kunt vervullen. U weet een cultuur te creëren waarin uw medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn en voortdurend bezig zijn met verbetering en vernieuwing. U bent in staat om individuele kwaliteiten van uw teamleden maximaal tot hun recht te laten komen en ze als team te laten excelleren. U heeft geleerd hoe u medewerkers kunt stimuleren tot verdere zelfontwikkeling. Tot slot bent u in staat een omgeving te creëren waarin topprestaties behaald kunnen worden die leiden tot maximale resultaten en duurzame successen.

hero-image-2