Locatie

De Masterclass Waardevol Leiderschap wordt gegeven op een bijzondere locatie in Soesterberg (vlakbij Amersfoort). De locatie is zowel met de auto als met het Openbaarvervoer goed te bereiken.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20,
3769 AS Soesterberg

Routebeschrijving auto
Wij hebben een grote parkeerplaats met ruim 200 plaatsen. Parkeren is gratis.
Voor gebruik met een navigatiesysteem adviseren wij om Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg in te voeren. U komt dan uit bij de inrit van het Conferentiehotel.

Vanuit Amersfoort
A28 richting Utrecht, afrit 4 (Soest-Soesterberg), einde afrit rechts.
Vanuit Utrecht

A28 richting Amersfoort, afrit 4 (Soest-Soesterberg), einde afrit links.
U bevindt zich nu op de Richelleweg. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links bevindt zich de inrit van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Openbaar vervoer
Wij adviseren om naar Amersfoort CS te reizen. Vanaf het NS-station Amersfoort vertrekt normaal gesproken vier keer per uur een bus naar Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De buslijnen 52 en 56 doen hier 9 tot 11 minuten over en stoppen voor de deur bij de halte Kontakt der Kontinenten. Zie www.9292.nl voor de dienstregeling (van Amersfoort station > Kontakt der Kontinenten – bushalte)

Per fiets
Komt u op de fiets? Dan kunt u uw route plannen op de website van de fietsersbond.

Rustige start?
Als u ‘s morgens in Soesterberg moet zijn en rustig wilt opstarten, bieden wij u de mogelijkheid van een voorovernachting. U kunt direct de beschikbaarheid controleren en online uw kamer boeken.

Elektrische auto en fiets
Het Conferentiehotel beschikt over oplaadpunten voor elektrische auto ‘s en fietsen.

voor meer informatie: https://www.kontaktderkontinenten.nl/routebeschrijving/