Ervaringen

De Masterclass Waardevol Leiderschap wordt gewaardeerd met een 4,5 van de 5 sterren. Van de deelnemers beveelt 100% de masterclass aan. Dit is wat eerdere deelnemers zeggen deelnemers over de masterclass:

“Het thema houdt me al heel lang bezig en ik ben er ook bewust mee bezig. Deze masterclass heeft me nog meer inzichten en voorbeelden gegeven van het belang van waardevol leiderschap. Het bevestigt mijn gedachte hierover en het sterkt me om hier nog bewuster mee aan de slag te gaan.”

“Binnen een NGO zijn we geneigd te denken dat we heel waardevol bezig zijn en dat zijn we natuurlijk ook. Maar ook wij kunnen nog bewuster meer waarde toevoegen voor onze medewerkers en directe omgeving.”

“De Masterclass Waardevol Leiderschap geeft een heldere en praktische visie op duurzaam leiderschap. Harld en Ron kennen de praktijk en kunnen daardoor de theorie doorspekken met tips voor een directe aanpak. Een aanrader voor iedereen die meer vraagt dan Excel management en KPI’s.”

“Buitengewoon inspirerend en het heeft mij als ondernemer aan het denken gezet over het creëren en werken aan een waardevolle onderneming, waarin wij onze medewerkers en stakeholders actief meenemen. Over de vorm waarin gaan we graag de diepte in met Harld en Ron.”

“De Masterclass Waardevol Leiderschap combineert theorie en praktijk op een buitengewoon inspirerende wijze. Door de compacte omvang van de Masterclass en de ruime ervaring van Harld en Ron wordt een klimaat gecreëerd waarbij optimaal wordt geleerd van zowel de docenten als mede cursisten. Een absolute aanrader voor ervaren leiders die zich verder willen ontwikkelen in Waardevol Leiderschap.”

“Ik heb onlangs meegedaan aan de masterclass waardevol leidinggeven en heb tijdens de training een nieuwe denkrichting aangeboden gekregen die mij aanvullende tools heeft gegeven. De aanvullingen om waarden toe te voegen aan leidinggeven geven een extra dimensie aan het werk. Vooral het merkbaar maken van gedrag is goed bij mij binnengekomen en heb ik direct in de praktijk kunnen toepassen”.

Inspirerende sessie die je aan het denken zet”.

“Het volgen van de Masterclass Waardevol Leiderschap kan je alleen maar meer waarde toevoegen, want het zet je absoluut aan het denken! Als je hier vervolgens actief mee gaat werken zal het op termijn een positief effect hebben op jezelf en de organisatie”.