Over

Missie

De Management & Leadership Academy heeft als belangrijkste missie organisaties, teams en mensen duurzaam te laten groeien door het helpen ontwikkelen van management en (persoonlijk) leiderschap op ieder niveau.

Visie

Organisaties, bedrijven en instellingen die gericht zijn op het creëren van duurzame waarde voor alle betrokkenen presteren niet alleen significant beter, ze dragen ook bij aan een betere maatschappij, zijn innovatiever en weten zich veel beter aan te passen aan de steeds sneller veranderende omgeving. Dit vraagt niet alleen om betekenisvolle doelen, heldere kernwaarden die worden beleeft en nageleefd maar ook om fundamenteel ander leiderschap en management. De Management & Leadership Academy helpt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen van management en leiderschap op ieder niveau.

Strategie

De Management & Leadership Academy is een netwerkorganisatie dat bestaat uit zelfstandig werkende trainers, coaches en experts op het gebied van management, leiderschap en (persoonlijke) ontwikkeling. Op basis van de vraag van onze opdrachtgevers ontwikkelen we maatwerkoplossingen en ontwikkeltrajecten. Of het nu gaat om het begeleiden van directieteams, het ontwikkelen van managementprogramma’s, het coachen van mensen of loopbaanbegeleiding. Door ons netwerk beschikken we over uitgebreide expertise op verschillende vakgebieden in zowel de private als publieke sector. Hierdoor kunnen we kwalitatief hoogwaardige diensten verlenen, zijn we flexibel en hebben we geen hoge overheadkosten. De Management & Leadership Academy draagt zorg voor de borging van de kwaliteit. We evalueren de kwaliteit van de door ons uitgevoerde projecten op basis van een klantentevredenheidsanalyse. Op basis hiervan ontwikkelen we de kwaliteit van onszelf en onze dienstverlening.

Kernwaarden

We zijn een waarde gestuurde organisatie waarbij we al onze keuzes maken en beslissingen nemen op basis van onze 7 kernwaarden, namelijk: vertrouwen, onafhankelijkheid, diversiteit, duurzaamheid, ontwikkeling, integriteit en gelijkwaardigheid.